Marcsi & Dani közel 10 együtt töltött év után mondták ki a boldogító igent. Mindketten már nagyon várták ezt a napot, így nem csoda, hogy szívüket-lelküket beleadták a szervezésbe, hogy olyan esküvőjük legyen, ami leginkább hozzájuk passzol. Bár Marcsiék Belgiumból szervezték az esküvőt, ennek ellenére igyekeztek a legapróbb részleteket is saját maguk intézni, ami nem is olyan egyszerű feladat. Mivel mindketten eredetileg kecskemétiek, így egyértelműen itt akarták megrendezni az esküvőt. Tudták, hogy olyan helyszínt szeretnének, ahol egy meghitt, szabadtéri szertartás is megvalósítható. Így esett a választásuk a Potyka Tóra, amely a városhoz közel, mégis teljesen eldugott helyen fekszik, ahol az ember úgy érzi, mintha egy eldugott kis szigeten lenne.
   Daniék szerették volna, ha ez a nap nem a rohanásról az idegességről és a feszült percekről szólna, hanem arról, hogy legyen idejük átérezni és átélni minden izgalmas és szeretetteljes percét az esküvőjüknek. Minden mozzanata a napnak tele volt érzelemmel és boldogsággal. Az első találkozás esküvői ruhában, a vendégek fogadása, a szertartás meghitt pillanatai, a mosolyokkal teli gratulációk, a könnyes köszönőbeszédek, a hajnalig tartó tánc. Mintha egy tökéletesen megírt forgatókönyv zajlott le volna ezen a napon, pedig csak annyi történt, hogy Marcsi és Dani összeházasodott úgy, ahogy ők azt megálmodták.
   A kreatív fotókat az esküvőt követő héten készítettük el, amikor még ugyanazt a mosolyt és boldogságot lehetett látni rajtuk, mint az esküvő napján. :)

   Helyszín: Kecskemét – Potykató

    

   SHARE